Milý kamarát,
opäť je tu leto a s ním pätnásť hrdinov, ktorí ťa pozývajú na skvelé výlety v Prešovskom kraji!

Súťaž trvá od 16. júna do 3. septembra 2023. 

Čakajú ťa zaujímavé miesta, pátranie v prírode aj návšteva rozmanitých atrakcií, kúpalísk, múzeí, hradov, vyhliadok či športovísk.

V prírode budeš hľadať trezory so súťažnými nálepkami. V zaujímavých zariadeniach získaš súťažné pečiatky (po uhradení vstupného/konzumného poplatku). V týchto zariadeniach získaš s prvou pečiatkou aj súťažnú brožúrku.

Spolu môžeš do brožúrky nazbierať 15 nálepiek z trezorov + 40 pečiatok v zariadeniach + 3 bonusy k tomu. To znamená až 58 lístkov s tvojím menom v záverečnom žrebovaní o super ceny.

 

Pozooor! Už počas cestovania sa môžeš tešiť z vecných odmien za prekonanie troch bodových hraníc. A v závere záverečné žrebovanie o skvelé ceny. 

Ako to funguje? 

1. Zaobstaraj si brožúru Legendarium – Hravé leto.
Brožúru získaš s prvou súťažnou pečiatkou v zariadeniach, ktoré dávajú súťažné pečiatky. Brožúry sú tiež dostupné v turistických informačných centrách na území Prešovského kraja, do vyčepania zásob. Do brožúrky budeš zbierať súťažné nálepky a pečiatky. 

2. PEČIATKY

Zbieraj súťažné pečiatky za návštevu zariadení (atrakcie, múzeá, kúpaliská, hrady, zveroparky, ranče...).
Spolu môžeš získať až 40 rôznych pečiatok v 80 zariadeniach. V zariadení je potrebné uhradiť vstupné alebo konzumné, pečiatku získaš po uhradení tohto poplatku. Pečiatky ti v zariadeniach orazia do brožúry na stranu 39. Vždy si vopred pozri otváracie hodiny zariadenia, ktoré sa chystáš navštíviť. 

3. TREZORY S NÁLEPKAMI

Na základe indícií v brožúre/na webe nájdeš v 15 lokalitách trezor. Trezory sú vždy umiestnené v prírode a sú v nich uložené súťažné nálepky. Každá nálepka v trezore sa skladá z dvoch častí. Súťažný ústrižok z nálepky si nalep na vyznačené miesto v brožúre na strane 38.

Všetky miesta s trezormi a zariadeniami nájdeš v brožúre a tiež na webe v časti Nálepky a pečiatky alebo aj pri každej legende. V prípade, že sa nálepky v trezore nenachádzajú, je potrebné deti pri trezore odfotiť a fotku spolu s adresou poslať na sutaz@legendarium.info. Nálepky vám pošleme poštou.

4. BONUSY

Okrem pečiatok a nálepiek môžeš získať aj tri bonusy.

BONUS 1: Zaregistruj sa na webe www.legendarium.info - REGISTRÁCIA. Hneď ako tak urobíš, zobrazí sa ti na obrazovke heslo, ktoré vpíšeš do kolónky BONUS - Registrácia na str. 39. Vďaka registrácii si budeš môcť vyzdvihnúť odmeny v 3 hraniciach už počas výletov a zapojiť sa do záverečného žrebovania.
Zvyšné dva bonusy môžeš získať na výnimočných podujatiach:
BONUS 2: Podujatie Vital Sport Prešov 2023 (Decathlon, Prešov) – 26. a 27. augusta 2023
BONUS 3: Ďalšie podujatia, na ktorých môžeš získať bonus, budeme zverejňovať na www.legendarium.info a na Facebooku LEGENDARIUM.

Spolu môžeš získať 15 nálepiek z trezorov 40 druhov pečiatok za návštevu zariadení + 3 bonusy, čo znamená 58 lístkov v záverečnom žrebovaní o super ceny. Odmeny môžeš zbierať už počas cestovania za legendami. Po dosiahnutí troch bodových hraníc získaš na vybraných miestach vecné ceny.

 

Ceny a garantované hranice

Zbieraj odmeny už počas cestovania za legendami. Po dosiahnutí bodových hraníc získaš vecné ceny na výdajných miestach. V závere ťa čaká veľké žrebovanie o hodnotné ceny.

Podrobnosti

 

POZRI TIEŽ:

REGISTRÁCIA Zaregistruj sa medzi legendaristov. Je to rýchle a jednoduché. Za registráciu získaš prvý bonus. Zároveň je registrácia potrebná pre vydávanie odmien a účasť v záverečnom žrebovaní.

Odmeny a cenyZbieraj odmeny už počas cestovania za legendami. A na záver ťa čaká veľké žrebovanie!