Zbieraj odmeny už počas cestovania za legendami. Po dosiahnutí bodových hraníc získaš vecné ceny na výdajných miestach.

Odmeny v troch hraniciach:

1. ODMENA: za 5 nálepiek + 3 pečiatky
Letný šilt odznak pravého turistu
2. ODMENA: za 10 nálepiek + 5 pečiatok
Praktická ľadvinka a bublifuk
3. ODMENA: za 15 nálepiek + 7 pečiatok
Hra dobble Legendarium a písacia sada                       

Odmeny budú dostupné od 17. júla 2023.

Aktualizované:

Vydávanie odmien

* Vydanie odmeny je podmienené registráciou, aby sme ti jednoducho a rýchlo mohli odovzdať zaslúžené vecné ceny. V zariadení si pri vyzdvihovaní odmien preukážte brožúrou s vyplnenými údajmi a nazbieranými nálepkami+pečiatkami.

REGISTRÁCIA Zaregistruj sa medzi legendaristov. Je to rýchle a jednoduché. Za registráciu získaš prvý bonus. Zároveň je registrácia potrebná pre vydávanie odmien a účasť v záverečnom žrebovaní.
Záverečné žrebovanie:

Hlavný partner DECATHLON

1. cena: 300 € POUKAZ na nákup od Decathlon
2. cena: 200 € POUKAZ na nákup od Decathlon
3. cena: 100 € POUKAZ na nákup od Decathlon

Navyše súťažíš aj o víkendové pobyty pre celú rodinu, rodinné vstupy do aquaparkov, kúpalísk, wellness  a rozmanitých atrakcií, v hre sú aj kolobežky, darčekové predmety a mnoho ďalších cien.

Spolu môžeš nazbierať 15 nálepiek z trezorov + 40 druhov pečiatok za návštevu zariadení + 3 bonusy. To znamená až 58 lístkov s Tvojím menom v záverečnom žrebovaní! Do žrebovania sa môžeš zapojiť aj s jediným súťažným lístkom (v takom prípade sa nepočíta bonus za registráciu).

Do žrebovania je potrebné zaslať fotografiu dvojstrany 38 – 39 z brožúry, s vyplnenými osobnými údajmi. Súťažnú dvojstranu je potrebné zaslať do 3. 9. 2023 (vrátane) na sutaz@legendarium.info.

Prehľad výhercov Legendarium 2023