Kde môžeme získať brožúru Legendarium?

Brožúru Legendarium Hravé leto získate zdarma v ktoromkoľvek zariadení spolu s prvou pečiatkou. Taktiež môžete brožúru získať v sídle organizátora súťaže Legendarium - KOCR Severovýchod Slovenska, Námestie mieru 2, Prešov a v turistických infocentrách v Prešovskom kraji.

Zoznam zapojených zariadení - Klik

Zariadenia s brožúrkami a pečiatkami nájdete prehľadne zobrazené aj pri každej legende v 15 lokalitách Prešovského kraja: LEGENDY

Ako nájdeme a otvoríme trezor?

Trezor nájdete v jednotlivých lokalitách podľa indície, ktorá sa nachádza v brožúre Legendarium alebo na www.legendarium.info. Trezor otvoríte zadaním trojmiestneho kódu, ktorý je napísaný v brožúre i na webe. Nezabudnite trezor po svojej návšteve zavrieť. 

Trezor sme našli, otvorili, ale neboli v ňom nálepky. Ako máme ďalej postupovať?

Občas sa stane, že v trezore nálepky dôjdu. V tomto prípade sa odfoťte pri trezore a pošlite nám fotografiu na našu facebookovú stránku alebo mailom na sutaz@legendarium.info. Nálepky si budete môcť vyzdvihnúť u nás v sídle na Námestí mieru 2 v Prešove alebo vám ich zašleme poštou.

Čo ak nevieme otvoriť trezor?

Aby ste trezor otvorili, je nutné zadať trojmiestny kód. Ak sa vám to nedarí, skúste sa poradiť s inými hľadačmi pokladu. Ak ste zadali správne trojmiestny kód a trezor napriek tomu nie je možné otvoriť, pravdepodobne došlo k jeho poruche. Odfoťte sa pri trezore, aby sme vedeli, že ste lokalitu navštívili a pošlite nám fotografiu na našu facebookovú stránku alebo mailom na sutaz@legendarium.info. Nálepky si budete môcť vyzdvihnúť u nás v sídle na Námestí mieru 2 v Prešove alebo vám ich zašleme poštou.

Ako sa vieme zapojiť do súťaže?

Spolu môže každé dieťa nazbierať 15 súťažných nálepiek + 40 súťažných pečiatok + 3 bonusy, čo znamená až 58 súťažných lístkov v záverečnom žrebovaní. Do žrebovania sa môže dieťa zapojiť aj s jediným súťažným lístkom (okrem bonusu za registráciu). Maximálny počet je 58.

Pečiatky získavate za návštevu zariadení (viď. sekcia Zbieraj pečiatky) a nálepky sú umiestnené v rôznych prírodných lokalitách Prešovského kraja v trezoroch (viď. sekcia Hľadaj nálepky). Už počas trvania súťaže máte nárok na odmeny v troch hraniciach (sekcia Ceny). Ku koncu súťaže nezabudnite súťažnú dvojstranu brožúrky odfotiť a zaslať nám na sutaz@legendarium.info, čím sa automaticky zaradíte do záverečného žrebovania o skvelé ceny. Nezabudnite, čím viac pečiatok a nálepiek získate, tým viac hlasov budete mať v záverečnom žrebovaní a tým máte väčšiu šancu vyhrať.

Pre vyzdvihnutie odmien v troch hraniciach a účasť v žrebovaní je potrebné sa zaregistrovať. 

Ako fungujú odmeny v troch hraniciach?

V troch hraniciach získava odmeny každý, kto splní podmienky na ich získanie. Vyzdvihnúť si ich môžete už počas trvania súťaže na výdajných miestach. Viac informácií

Boli sme v zariadení, žiaľ, bolo zatvorené. Pečiatku sme nedostali.

Takáto situácia nás mrzí, avšak vždy je potrebné si na webe zariadenia skontrolovať otváracie hodiny. Vo výnimočných individuálnych prípadoch vám vieme u nás v KOCR dať bonusovú pečiatku.